NaslovnicaVijestiFrank Lampard se razočarao: Igrač kojeg je želio dovesti u Chelsea, izjavio...

Frank Lampard se razočarao: Igrač kojeg je želio dovesti u Chelsea, izjavio da bi volio preći u Manchester United!

Frank Lampard mogao bi biti razočaran na ljetnom prijelaznom roku, nakon što je otkriveno da jedna od njegovih udarnih meta preferira prelazak u Manchester United.

Frank Lampard se razočarao

Daily Star napominje da Crveni đavoli postaju sve sigurniji da mogu potpisati Lyonovog Moussu Dembelea u ugovoru vrijednom 60 milijuna funti, a proganjaju ga godinu dana, jer ga vide kao pravog nasljednika Romelu Lukakua, koji je sada u Interu.

Iako je Chelsea također zainteresirana ekipa, Daily Star sugerira da je Dembele jasno razjasnio svoje osjećaje koji vrijede za Old Trafford.

Sa 16 golova i dvije asistencije u 27 utakmica za Lyon, prema Transfermarktu, sposobnost koju igrač može dovesti u napadačku liniju Ole Gunnar Solskjaera očita je, a Norvežanin će zasigurno biti ohrabren kada bude znao da Dembele daje prednost Manchester Unitedu.

S obzirom na učinke pandemije koronavirusa, sada je na Unitedovom odboru da dogovori ovaj transfer i pronađe odgovarajuću cijenu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!