NaslovnicaVijestiFranz Beckenbauer otkrio gdje će Guardiola nastaviti karijeru

Franz Beckenbauer otkrio gdje će Guardiola nastaviti karijeru

Bivši trener Barcelone i trenutni trener Bayern Munchena, Pep Guardiola je u posljednjoj godini svog togodišnjeg ugovora sa bavarskim gigantom, a svoj novi posao bi mogao dobiti već na ljeto i to u Engleskoj.

guardiola beckenbauer

Prema mišljenju legendarnog Franza Beckenbauera, Španjolac će svoju trenersku karijeru će nastaviti u Manchester Unitedu. Nakon svih špekulacija vezanih za budućnost Guardiole koje kruže u posljednje vrijeme, svoje mišljenje o svemu je odlučio dati i počasni predsjednik Bayern Munchena, Franz Beckenbauer izjavivši:

“Za Pepa je zainteresovan svaki klub na svijetu, to je normalna stvar. Može izabrati klub koji god želi, a vjerovatno će to biti Manchester United.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Guardiola je posljednjih godina često povezivan sa klubovima iz Premier lige, prije svih sa Manchester Cityjem i Chelseajem. Manchester United bi vjerovatno bio zanimljiv za Guardiolu, koji je već izjavio da bi volio trenirati “crvene vragove” u svojoj karijeri. Španjolac je 2011. godine nakon jedne utakmice na Old Traffordu svom tadašnjem asistentu rekao: “Volim ovu atmosferu. Volio bih trenirati ovdje jednog dana.”

Sa sve većim pritiskom na Louisa van Gaala kojem mnogi predviđaju otkaz u Manchester Unitedu nakon što je tim ispao iz Lige prvaka, sve su veće i špekulacije da je Guardiola prava osoba da preuzme taj posao.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!