NaslovnicaVijestiFrenkie de Jong "zadirkuje" navijače Man Uniteda lajkanjem objave o Casemirovom dolasku

Frenkie de Jong “zadirkuje” navijače Man Uniteda lajkanjem objave o Casemirovom dolasku

Frenkie de Jong ‘lajkao’ je objavu na društvenim mrežama o dolasku Casemira na Old Trafford. Casemiro, koji se pridružio Man Unitedu u transferu vrijednom do 70 milijuna funti, predstavljen je tijekom velike pobjede njegove nove momčadi nad Liverpoolom sinoć.

433 podijelio je snimku na kojoj Casemira “napadaju” navijači dok je ulazio na Old Trafford. Objavu je lajkala zvijezda Barcelone usred intenzivnih špekulacija o mogućem transferu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Aktivnost Nizozemca na društvenim mrežama nije prošla nezapaženo među obožavateljima na internetu.

Jedan je tweetao: “Još uvijek ne mogu prijeći preko toga, čovječe… Ako se to dogodi, vezni red će biti ELITA! Casemiro – De Jong.”

Drugi je komentirao: “Mislio sam da je ovo laž dok nisam odlučio provjeriti. Prestani nas zezati, Frenkie.”

De Jonga se i dalje povezuje odlaskom s Camp Noua. Navodno ga još uvijek želi Man United unatoč tome što je klub osigurao Casemirove usluge. Erik ten Hag jasno je dao do znanja da je njegov bivši igrač ključna meta za njegov vezni red.

I smatra se da Barca želi rasteretiti 25-godišnjaka kako bi uravnotežila svoje knjige zbog financijskih problema.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!