NaslovnicaVijestiGABRIEL JESUS + 120 MILIJUNA EURA: Ovaj transfer Manchester Cityja bi bio...

GABRIEL JESUS + 120 MILIJUNA EURA: Ovaj transfer Manchester Cityja bi bio nepravedan prema ostalim klubovima u svijetu nogometa!

Gabriel Jesus + 120 milijuna eura! Ovaj transfer Manchester Cityja bi bio nepravedan prema ostalim klubovima u svijetu nogometa! Manchester City je naizgled spreman za izvođenje novih pokušaja da dovedu Brazilsku i superzvijezdu PSG-a Neymara u Premier ligu.

GABRIEL JESUS

Prema pisanju Don Baona, Pep Guardiola je zatražio da Manchester City dovede Neymara na Etihad, uz napomenu da je prijedlog građanja vrlo primamljiv za Neymara.

U izvješću se također navodi da bi City bio voljan učiniti Neymara najplaćenijim igračem u klubu, a također je rečeno da je Guardiola spreman dati Gabriel Jesussa plus 120 milijuna eura kako bi potpisali Neymara.

Gabriel Jesus je bio impresivan za Manchester City otkako se pridružio klubu iz Palmeirasa još u siječnju 2017. godine, ali ako ga klub mora koristiti kako bi potpisao Neymara, ne bi smjeli dva puta razmišljati o tome.

Neymar je trenutno jedan od najboljih nogometaša na planeti, a dok zvijezde kao što su Lionel Messi i Cristiano Ronaldo stižu do mračnih godina svoje karijere, čini se da će krilni igrač jednog dana osvojiti i Zlatnu loptu.

Brazilska zvijezda je bila u nevjerojatnoj formi za PSG otkako se pridružio klubu na ljeto 2017. godine, zabijajući 46 i asistirajući za još 25 golova u 51 utakmici za klub na svim natjecanjima, što je fenomenalan rekord.

Momčad Cityja je već jedna od najboljih na svijetu i dodavanje Neymara u toj ekipi bilo bi nepravedno prema svakoj drugoj ekipi na planeti.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!