NaslovnicaVijestiGabriel Jesus nagovara kolegu iz reprezentacije da dođe u Manchester City: Guardiola...

Gabriel Jesus nagovara kolegu iz reprezentacije da dođe u Manchester City: Guardiola je Realu spreman platiti 60 milijuna eura!

Navodno napadač Manchester Cityja Gabriel Jesus radi na uvjeravanju braniča Real Madrida i kolege Brazilca Edera Militaoa da zapečati transfer na stadion Etihad.

Gabriel Jesus nagovara

City bi se u siječnju doista mogao ojačati, nakon što su brojne loše obrambene predstave ove sezone značile to zaostajanje za Liverpoolom u utrci za naslov prvaka Premier lige.

Iako se Militao mučio u svoje vrijeme u Real Madridu, on bi mogao biti koristan potpis za City u ovom trenutku, a Don Balon izvještava da ga Jesus želi namamiti u Manchester.

Španjolski list dodaje da bi 21-godišnjak mogao otići sa Bernabeua za oko 60 milijuna eura, što ne bi trebalo biti previše za klupske resurse Cityja.

Bit će zanimljivo vidjeti kako ova saga prolazi, a Madrid očito još uvijek nije vidio ono najbolje od Militaoa.

U skladu s tim, prošlo je malo vremena da bi se tako brzo odrekli talentiranog mladog igrača koji je izgledao impresivno u bivšem klubu Portu prije njegovog prelaska u La ligu prošlog ljeta.

Navijači Građana će se sigurno samo nadati da će klub ovog januara moći naći nekoga ko će mu pomoći zamijeniti klupsku legendu Vincenta Kompanyja i ozlijeđenog Aymeric Laportea.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!