NaslovnicaVijestiGabriel Jesus otkrio šta mu je Pep Guardiola rekao kad je dogovarao...

Gabriel Jesus otkrio šta mu je Pep Guardiola rekao kad je dogovarao njegov dolazak u Manchester City

Jedan od najboljih igrača Manchester Cityja Gabriel Jesus otkrio je kako ja poziv Pepa Guardiole uvjerio da se pridruži ‘Građanima’ prošle zime.

Gabriel Jesus otkrio šta mu je Pep Guardiola rekao

Brazilski napadač je pokazao nevjerovatan napredak otkako je stigao na Etihad stadion, a ove sezone igra u sjajnoj formi.

Iako su mnogi klubovi bili zainteresovani za njega, 20-godišnjak otkriva kako mu je razgovor s Pepom pomogao u odluci.

“Poziv Pepa Guardiole je bio vrlo važan prilikom moje odluke da se pridružim Manchester Cityju. Nazvao me je i ispričao mi o projektu, te objasnio koliko ću biti važan dio njegovog tima.”

[su_no1forfootball]

“Osjećao sam se sretno. Prestiž igranja za Manchester City je također veliki. Guardiola je pokazao da računa na mene i zbog toga sam odlučio doći u ovaj klub.”

“On je lud za nogometom, baš poput mene, 24 sata dnevno! To nam je zajedničko. On je dobar čovjek. Zaslužuje sve što je osvojio u karijeri.”

Gabriel Jesus igra sjajno ove sezone. U 14 nastupa u svim takmičenjima postigao je 8 golova i upisa jednu asistenciju, a njegov tim je trenutno vodeći i ima pet bodova prednosti ispred drugoplasiranog Manchester Uniteda.

[su_bet365_100_bonus]

[su_analize_kraj_teksta]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Čelnici Barcelone bijesni na Xavija zbog njegove izjave na press konferenciji,...

0
Čini se da Barcelona ne može bez iznenađujućih situacija, a najnovija se dogodila zbog izjave trenera Xavija na konferenciji za medije prije prvenstvene utakmice...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!