NaslovnicaVijestiGalliani i Berlusconi žele dovesti Džeku u Monzu?

Galliani i Berlusconi žele dovesti Džeku u Monzu?

Talijanski Tuttosport objavljuje da je novi član Serie A Monza počeo pripreme za dovođenje Edina Džeke koji dolaskom Romelua Lukakua ne može očekivati ​​veću minutažu u Interu sljedeće sezone.

Džeko je pred vrlo važnom odlukom. Nekoliko klubova iskazalo je interes za njegovim dovođenjem, a među njima je i vrlo ambiciozni član Serie A Monza. Riječ je o momčadi koja u kolovozu otvara prvu sezonu u talijanskoj eliti od nastanka.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Momčad su preuzeli Silvio Berlusconi i Adriano Galliani, slavni dvojac koji je na čelu Milana činio čuda i osvojio pet naslova Lige prvaka u 30 godina. Velika su očekivanja i od Monze, a Džeko bi bio idealan igrač s iskustvom igranja u najjačim svjetskim nogometnim natjecanjima.

Momčad iz elitnog dijela Lombardije ne želi igrati samo epizodnu ulogu u Serie A, a poznavajući Silvija Berlusconija i njegov način vođenja nogometnih momčadi, ne bi čudilo da Monza uskoro igra važnu ulogu u elitnom nogometu.

Galliani konačno želi ispraviti “mrlju” iz prošlosti, budući da je 2009. svim silama pokušao dovesti Edina Džeku iz Wolfsburga. Tadašnji glavni operativac Milana nije uspio dovesti bh. reprezentativca koji je potom otišao u Manchester City i postao prvak Engleske.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!