NaslovnicaVijestiGalliani potvrdio: Boateng se vraća u Milan!

Galliani potvrdio: Boateng se vraća u Milan!

Generalni direktor AC Milana, Adriano Galliani, s oduševljenjem je otkrio medijima da će se Kevin-Prince Boateng vratiti u klub nakon što je raskinuo ugovor sa Schalkeom.

boateng

Nijemac ganskih korijena je igrao za talijansku ekipu u periodu od 2010. do 2013. godine, a sljedećeg mjeseca će ponovo obući crveno-crni dres.

Galliani je izjavio da će dolazak Boatenga podići moral svih igrača, te će im biti od velikog značaja u borbi za plasman u Ligu prvaka.

“Boateng je svestran igrač. On može igrati na mnogim pozicijama, dobar je i mislim da će nam mnogo pomoći na terenu.”

Galliani nije krio svoju radost trenutnom formom tima, nakon što su u nedjelju savladali Frosinone, a ranije prošle sedmice i obezbijedili prolazak u talijanskom Kupu pobjedom protiv Sampdorije.

“Te utakmice su temeljne za sezonu. Utakmica protiv Sampdorije je bila prekretnica. Pobjeda protiv Frosinonea je dobra, možemo žaliti zbog izgubljenih bodova protiv Carpija i Verone, jer bi sada puno bolje stojali na tabeli.”

Talijan nije htio otkriti svoja predviđanja o tome na kojem bi mjestu njegov tim mogao završiti sezonu, ali je izjavio da osjeća da Milan ima jak tim.

“Naša napadačka linija će biti ojačana povratkom Balotellija i Meneza. Treće mjesto? Neću praviti nikakva predviđanja.”

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!