NaslovnicaVijestiGareth Bale dobio novi broj u Real Madridu!

Gareth Bale dobio novi broj u Real Madridu!

Karijera Garetha Balea u Real Madridu se promijenila otkako je dobio dres sa brojem 18. nakon što je izgubio omiljenu 11. Nakon što je velški krilni igrač sudjelovao na Euru 2020., vratio se u Madrid nakon što je još jednu sezonu proveo na posudbi u Tottenhamu.

Gareth Bale dobio

Tijekom Baleovog boravka u sjevernom Londonu, njegov suigrač iz Madrida Marco Asensio uzeo je 11, što ga je ostavilo bez službenog broja momčadi pri povratku ovog ljeta, a mnogi su navijači počeli dodatno propitivati njegovu budućnost u klubu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Od odlaska Zinedinea Zidanea i imenovanja Carla Ancelottija, izgleda da će Bale biti daleko istaknutiji član ekipe, što je potvrđeno na web stranici La Lige, jer mu je dodijeljen dres sa brojem 18.

Nakon što je Baleov transfer u Kinu propao 2019. godine, imao je loš odnos sa Zidaneom i navijačima Madrida.

Međutim, Bale je posljednjih mjeseci govorio o sjajnim odnosima koje ima sa Ancelottijem nakon što su 2014. godine zajedno osvojili Ligu prvaka i kako se veselio ponovnoj suradnji sa njim: “Znam da je Carlo Ancelotti odličan menadžer, znam ga jako dobro, imali smo neka sjajna vremena u prošlosti.”

“Vratio se u Real Madrid i sjajan je čovjek. Bilo nam je super zajedno u Real Madirdu i siguran sam da će nam ponovo biti sjajno.”

Prema izvještajima u Španjolskoj, Bale bi trebao započeti utakmicu ovog vikenda u svom prvom meču La Lige protiv Alavesa, jer Ancelotti planira formirati prednju trojku sa Velšaninom, Karimom Benzemom i Edenom Hazardom.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!