NaslovnicaVijestiGareth Bale neće nositi dres sa brojem 11 u Real Madridu nakon...

Gareth Bale neće nositi dres sa brojem 11 u Real Madridu nakon povratka iz Tottenhama!

Gareth Bale ostao je bez svog omiljenog broja 11 u Real Madridu nakon što se ovog ljeta vratio sa posudbe iz Tottenhama. 32-godišnji Velšanin je nosio broj 9 za vrijeme igranja u Tottenhamu prošle sezone, jer je Erik Lamela zauzimao dres sa brojem 11.

Međutim, Baleov odlazak u Tottenham je ostavio broj 11 slobodnim, nakon čega ga je Asensio uzeo prošle sezone.

Velšanin je nosio samo broj 11 za vrijeme svog boravka u Realu od 2013. godine.

Sada će imati ograničen izbor za novi broj, jer u Realu ima ugovor do kraja ove sezone.

Prema Diario AS-u, jedini dostupan broj je 16 nakon što je Luka Jović prošle sezone otišao na posudbu u Frankfurt.

No, taj broj je zauzeo Casemiro, koji bi sada nakon Varaneovog odlaska u Manchester United mogao zamijeniti i uzeti taj broj 5, što Baleu ostavlja 16. Casemiro trenutno nosi broj 5 i u Brazilu.

Casemirova promjena broja značila bi da bi Bale i Dani Ceballos, koji je bio na posudbi u Arsenalu, mogli izabrati 14 i 16 uoči nove sezone La Lige.

Bale je za vrijeme svog boravka u Los Blancosu osvojio dva naslova La Lige, četiri Lige prvaka i Kup kralja.

Međutim, njegov odnos s bivšim menadžerom Madrida Zinedineom Zidaneom se pogoršao i povezivali su ga s prelaskom u kinesku Superligu prije nego što je dogovor propao.

Baleova budućnost u Madridu ostala je neizvjesna nakon povratka iz Tottenhama, no očekuje se da će igrati do kraja svog ugovora koji ističe 2022. godine.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!