NaslovnicaVijestiGareth Bale odgovorio na pitanje tko bi trebao početi finale Lige prvaka

Gareth Bale odgovorio na pitanje tko bi trebao početi finale Lige prvaka

Krilni igrač i zvijezda Real Madrida Gareth Bale iza sebe ima sezonu za zaborav. U proteklih devet mjeseci velški reprezentativac je imao niz povreda koje su ga udaljile sa terena, a odigrao je ukupno 26 utakmica u svim takmičenjima.

Bale otkrio tko bi trebao početi finale Lige prvaka

Iako se oporavio i trebao bi biti spreman za finalnu utakmicu Lige prvaka ovog vikenda protiv Juventusa, posljednjih dana se pojavilo pitanje da li bi Isco zbog sjajne forme u posljednje vrijeme trebao početi utakmicu od prve minute.

To je zasigurno utakmica koju bi Bale volio početi od prve minute, pogotovo zbog toga što se igra u njegovom rodnom gradu Cardiffu.

Iako trener Zinedine Zidane još nije otkrio svoju konačnu odluku, 27-godišnji Bale dao mišljenje o tome tko bi trebao početi utakmicu, on ili Isco.

“Nisam sto posto spreman, nisam igrao šest ili sedam tjedana”, rekao je Gareth za Daily Mirror.

“Bilo bi teško izdržati svih 90 minuta s obzirom da sam malo igrao ove godine. Čak i kad sam igrao, igrao sam u velikoj boli, koristio sam tablete kako bih izdržao na utakmicama i treninzima.”

Velšanin je također pohvalio Isca, koji ga je mijenjao na sjajan način.

“U posljednjih nekoliko tjedana on igra jako dobro, sretan sam zbog njega jer je imao sjajan doprinos krajem sezone.”

“Tko god od nas dvojice počeo utakmicu, podržavat ćemo jedan drugog i nadati se pobjedi Real Madrida. Najvažnija stvar je kako ćemo nastupiti kao tim i osvojiti trofej na kraju.”

[su_finale_lige_prvaka_468x60]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!