NaslovnicaVijestiGareth Bale otkrio kada se povlači iz nogometa!

Gareth Bale otkrio kada se povlači iz nogometa!

Gareth Bale planira igrati nogomet na europskom prvenstvu ovog ljeta, vratiti se u Real Madrid i potencijalno povući u mirovinu kada mu ugovor završi 2022. godine.

Gareth Bale otkrio

Španjolski mediji navode kako je Bale pedantno iskoristio vrijeme na posudbi u Tottenhamu kako bi se pripremio za Euro sa Velsom, oprezan s treninzima i oporavkom u klubu.

Plan mu je vratiti se na ljeto u Real Madrid kako bi dovršio godinu koja je preostala u njegovom ugovoru na Santiago Bernabeu, a zatim se povukao iz nogometa.

Bale će napuniti 33 godine u srpnju 2022. godine, pa se čini da je takvom elitnom igraču rano da se povuče u mirovinu.

Iako su španjolske novine kritične prema Baleovom vremenu u Tottenhamu i njegovom ukupnom broju startova, Bale je pokazao svoju stvarnu kvalitetu, postigavši 14 golova u 31 nastupu ove sezone.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!