NaslovnicaVijestiGareth Bale posjetio drugoligaški trening centar: Nagovijestio iznenađujući transfer

Gareth Bale posjetio drugoligaški trening centar: Nagovijestio iznenađujući transfer

Velški nogometaš Gareth Bale jutros je posjetio trening centar Cardiff Cityja i prvi put razgovarao s trenerom Steveom Morrisonom.

Glasine o Baleovom naizgled nevjerojatnom prelasku u klub iz rodnog grada pojačale su se posljednjih tjedana, a budućnost kapetana Walesa ono je što zanima sve u ovoj zemlji.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

A Cardiff je za njega prilično sigurna opcija jer su čelnici kluba posljednjih tjedana u pregovorima s predstavnicima igrača.

Međutim, neće biti iznenađenje da će 32-godišnjak imati niz ponuda na stolu jer želi pronaći novi klub prije nego što ove zime odvede Wales na njihovo prvo Svjetsko prvenstvo u 64 godine.

Bale je rekao da će s obitelji otići na odmor nakon finala baraža za Svjetsko prvenstvo i nastupa u Ligi nacija s Walesom i upravo je to učinio, a jučer se vratio u Cardiff.

Velški mediji dodaju da se jutros javio i u klupsko sjedište da obavi fizioterapiju s medicinskim osobljem Nogometnog saveza Walesa.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!