NaslovnicaVijestiGareth Bale postavljen u odjel Legendi Real Madrida

Gareth Bale postavljen u odjel Legendi Real Madrida

Gareth Bale dobio je priznanje koje definitivno zaslužuje od Real Madrida nakon što je postavljen u sekciju ‘Legende’ na njihovoj web stranici.

Bale je proveo devet sezona u Los Blancosu nakon što je 2013. prešao iz Spursa za 85,1 milijun funti. Osvojio je pet Liga prvaka, tri naslova La Lige, tri UEFA Superkupa i tri FIFA klupska svjetska prvenstva.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Bivši nogometaš Spursa postigao je 106 golova u 258 nastupa za klub i postigao važne golove u finalima Lige prvaka 2014. i 2018., kao i pobjedu u finalu Kupa kralja.

U posljednje vrijeme je Bale imao problema s medijima u Španjolskoj, kao i s vlastitim navijačima koji su mu se rugali tijekom utakmica.

Za razliku od kapetana Marcela, koji je dobio poseban ispraćaj, Velšanin nije dobio vlastitu ceremoniju nakon što je u emotivnom pismu objavio da napušta Real. Međutim, nakon što je osvojio ukupno 16 trofeja dobio je ovacije na Realovoj proslavi Lige prvaka na Santiago Bernabeu.

Real je sasvim opravdano uvrstio Balea kao legendu. Na službenoj stranici profil 32-godišnjaka nalazi se uz Alvara Arbeloua, Angela Atienzu i Juana Begura.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!