NaslovnicaVijestiGareth Bale potpisao predugovor sa engleskim premierligašem

Gareth Bale potpisao predugovor sa engleskim premierligašem

Prema pisanju španjolskih medija, zvijezda Real Madrida Gareth Bale je potpisala predugovor sa Manchester Unitedom, te sljedećeg ljeta stiže na Old Trafford.

Bale potpisao predugovor sa Unitedom

Bivši igrač Tottenham Hotspura se muči sa povredama u posljednje dvije sezone u ‘kraljevskom’ klubu, te prema svemu sudeći, trener Los Blancosa Zinedine Zidane više ne računa na njegove usluge.

Bale potpisao predugovor sa Unitedom

Španjolske novine Diario Gol tvrde kako je Jose Mourinho postigao dogovor s velškim reprezentativcem, te je ubjedio čelnike Manchester Uniteda da ga dovedu u klub sljedećeg ljeta.

Navodno, predsjednik Real Madrida Florentino Perez traži 90 miliona eura, ali su Crveni vragovi spremni platiti samo 60 miliona eura za 28-godišnjaka.

Gareth Bale je odigrao samo 11 utakmica ove sezone u svim takmičenjima, te je postigao četiri gola. Ukupno je od dolaska u Real Madrid za 101 milion eura 2013. godine odigrao 161 utakmicu, te postigao 71 gol.

Velšanin je postigao pobjednički gol jučer u polufinalu Svjetskog klupskog prvenstva protiv Al Jazire (2-1), a njegov tim će u finalu ovog takmičenja igrati protiv južnoameričkog prvaka Gremija. Ta utakmica je na rasporedu u subotu u 18 sati.

[su_oglas]

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho vjeruje kako se Bale može vratiti u formu u kakvoj je igrao prije nego što je otišao iz Tottenham Hotspura, te je jedan od glavnih razloga zbog kojeg ga dovodi njegovo iskustvo u Premier ligi.

‘Crveni vragovi’ su trenutno na drugom mjestu u Premier ligi sa 38 osvojenih bodova, 11 manje od vodećeg Manchester Cityja. Iza njih na tabeli nalaze se Chelsea i Tottenham Hotspur sa 35, odnosno 31 osvojenim bodom.

U 18. kolu, koje se igra ovog vikenda, tim Josea Mourinha će gostovati kod 17-plasiranog West Bromwich Albiona.

S druge strane, Real Madrid je na razočaravajućem četvrtom mjestu u La Ligi sa 31 osvojenim bodom iz 15 odigranih utakmica. Barcelona je i dalje vodeća sa čak 39 osvojenih bodova, dok su Valencia i Atletico Madrid na drugom i trećem mjestu sa 34, odnosno 33 osvojena boda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!