NaslovnicaVijestiGareth Bale pravi senzacionalan povratak u Premier ligu!

Gareth Bale pravi senzacionalan povratak u Premier ligu!

Gareth Bale želi okončati svoju noćnu moru u Real Madridu sa senzacionalnim povratkom u Premier ligu.

Gareth Bale pravi senzacionalan

Bale se pridružio Los Blancosima iz Tottenama zbog tadašnje svjetske naknade od 86 milijuna funti.

Međutim, u španjolskoj prijestolnici postao je odmetnik i sada neće igrati u večerašnjem susretu protiv Manchester Cityja gdje je Real Madrid autsajder sa koeficijentom 5.25 u bet365 kladionici.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Španjolski nogometni stručnjak Alvaro Montero vjeruje da je Velšanin voljan napustiti Bernabeu – ali samo ako se može vratiti u Englesku.

“Moramo se sjetiti da je Zinedine Zidane u posljednjih devet utakmica u La Ligi Gareth Balea iskoristio samo jednom”, rekao je Alvaro za Sky Sports.

“Prije godinu dana, bio sam u Washingtonu sa Zidaneom, onog dana kada je rekao da je za njega bolje da ode danas, nego sutra.”

“Istina je da postoji samo jedna opcija – Kina (Jiangsu Suning je prošlog ljeta pokušao potpisati Balea. On nije želio ići u Kinu.”

“Želi se vratiti u Premier ligu, ali zarađuje 70 milijuna eura u svom ugovoru sa Real Madridom.”

“Ne postoji klub na svijetu, koji može platiti tolike novce igraču koji manje-više nije igrao dvije sezone. To je mnogo novca.”

“Dakle, mislim da će to biti škakljiva situacija, ali bojim se da će ostati u Real Madridu.”

31-godišnjak ima težak odnos sa navijačima unatoč tome što je klubu pomogao da dođe do četiri titule Lige prvaka i dvije titule La Lige.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!