NaslovnicaVijestiGareth Bale pred povratkom u Tottenham!

Gareth Bale pred povratkom u Tottenham!

Transfer saga Garetha Balea mogla bi da dobije neočekivan obrt, pošto je nogometaš Reala u pregovorima sa Tottenhamom, što je potvrdio njegov agent Jonathan Barnett.

Spursi se dugo dovode u vezu sa Velšaninom, koji već duže vrijeme ima probleme sa trenerom Zinedineom Zidaneom, ali ne želi da napusti Madrid. Za njegove usluge u posljlednje vreme zainteresovan je Manchester United.

Posljednje informacije ukazuju da je menadžer londonskog kluba Jose Mourinho dao zeleno svjetlo da se pogura da do dogovora dođe, a da Bale stigne najverovatnije na posudbu. Iz Spursa su čak voljni da ponude Delea Allija u zamjenu za svog nekadašnjeg igrača.

Međutim, čini se da se u Tottenhamu nadaju da će moći da postignu dogovor sa Realom oko Baleove plate, koja iznosi oko pola miliona funti tjedno.

“Gareth i dalje voli Spurse. Pregovaramo, sve je gdje treba da bude”, rekao je Jonathan Barnett.

Bale je osvojio četiri naslova u Ligi prvaka sa Realom, kao i dvije u La Ligi, ali je posljednjih godina imao probleme sa ozljedama. Uz to, njegovi odnosi sa Zidaneom nisu dobri već neko vrijeme.

Barnett je prethodno negirao glasine da bi Velšanin mogao da ode negde na posudbu, a nedavno je istakao da “ne ide nigdje”. Bale je boje Tottenhama branio od šest godina, a u Spurse je stigao iz Southamptona u kojem je ponikao.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!