NaslovnicaVijestiGARETH BALE PRONAŠAO KLUB: Europski giganti spremni dati mu platu od 350.000...

GARETH BALE PRONAŠAO KLUB: Europski giganti spremni dati mu platu od 350.000 funti!

Real Madrid je možda napokon našao način da se riješi superzvijezde Gareth Balea, a ovaj europski gigant je spreman platiti punu plaću zvijezde kako bi osigurao posudbu za njega.

Europski giganti

Prema The Sunu, njemački giganti Bayern Munchen je spreman platiti Gareth Baleu nevjerojatnu plaću u iznosu od 350.000 funti tjedno – u cjelosti, kako bi osigurali poticaj za pozajmicu superzvijezde.

Očekuje se da će Bale ovog ljeta napustiti španjolske divove nakon povratka Zinedine Zidanea kao menadžera, tako da Velšanin više nije dio planova madridske legende, a bivša Tottenhamova zvijezda morat će napustiti Madrid kako bi svoju karijeru vratio na pravi put.

Razumljivo je da je Bayernov menadžer Niko Kovač zainteresiran za potpisivanje 29-godišnjaka nakon odlaska legendarnog dvojca Arjena Robbena i Franck Riberyja iz Munchena.

Divovi Premier lige Manchester United, kao i bivši klub Tottenham, oboje su bili zainteresirani za povratak Balea u Englesku, ali teško bi mogli opravdati usklađivanje plate velike zvijezde.

Baleov potencijalni transfer će osloboditi sredstva za Zinedine Zidanea kako bi nastavio sa obnovom madridske momčadi, a Fracnuz je ovog ljeta već potrošio više od 300 milijuna eura.

Zidane će se i dalje nadati da će za sljedeću sezonu potpisati neke igrače za Los Blancose, a 46-godišnjak će ponovo pokušati uspostaviti Madrid kao jednu od najdominantnijih snaga u Europi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!