NaslovnicaVijestiGareth Bale protjeran iz Real Madrida!

Gareth Bale protjeran iz Real Madrida!

Gareth Bale ‘protjeran’ je iz Real Madrida i neće mu biti dozvoljen povratak – čak iako se Tottenham odluči da ga ne potpiše trajno.

Velšanin se pridružio Tottenhamu na sezonsku posudbu početkom ove godine, ali mučio se da postigne vrhunsku formu.

Bale je postigao samo jedan gol u Premier ligi, a hijerarhija Tottenhama navodno je ‘razočarana’ njegovim doprinosom.

No, povratak u španjolsku prijestolnicu ne dolazi u obzir jer Defensa Central tvrdi kako Madrid uopće ne želi igrača natrag.

Već je donesena odluka da se Baleu ne dozvoli sudjelovanje u bilo kojoj vrsti treninga ako se vrati, sa menadžerom Zinedineom Zidaneom i predsjednikom Florentinom Perezom koji su se dogovorili.

Također se navodi da su Los Blancosi zabrinuti zbog Tottenhama koji je 31-godišnjaka dove na neodređeno vrijeme, s obzirom na njegove loše rezultate.

Menadžer Jose Mourinho potvrdio je da je Bale trenutno van terena sa ozljedom koju je zadobio protiv Stoke Cityja u Carabao kupu.

“Ne, ne očkujem da će Gareth biti u formi”, rekao je Mourinho. “Ne bih rekao da je riječ o ozbiljnoj ozljedi, ali rekao bih da ga neće biti nekoliko tjedana.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!