NaslovnicaVijestiGareth Bale se ponovo vraća u Englesku. Ovog puta definitivno napušta Real...

Gareth Bale se ponovo vraća u Englesku. Ovog puta definitivno napušta Real Madrid!

Gareth Bale će konačno napustiti Real Madrid sljedećeg ljeta, a mogao bi se očekivati i povratak u Englesku, samo pod jednim uvjetom. Bale je imao dosta uspjeha tijekom svog vremena u Realu, ali posljednjih nekoliko godina se zapravo mučio.

Prošle sezone je otišao na posudu u Tottenham, iz kojeg su ga Los Blancosi potpisali 2013. godine, ali ni to nije bio veliki uspjeh.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ove sezone se vratio u Španjolsku kako bi radio pod vodstvom Carla Ancelottija, sa kojim je prethodno imao uspjeha, ali stvari su i dalje išle loše za 32-godišnjaka i do sada je igrao samo tri puta u ligi.

S obzirom da je Baleov ugovor istjecao sljedećeg ljeta, on će konačno napustiti Bernabeu, jer se već neko vrijeme povezuje sa odlaskom.

Prema riječima novinara Ekrema Konura, Tottenham je spreman dovesti svog bivšeg igrača za sva vremena, ali samo ako se Antonio Conte složi sa tim.

Baleova posudba u Tottenhamu stigla je pod vodstvom Josea Mourinha, ali mu Portugalac nije pružio veliku minutažu. Uprava bi navodno bila sretna da se njihov igrač vrati u sjeverni London, ali moraju prvo da se posavjetuju sa svojim novim menadžerom Antonijom Conteom i da vide da li on ima interesa za igrača.

Velšanin već od siječnja može pregovarati sa drugim klubovima izvan La Lige i mogao bi potpisati predugovor o besplatnom transferu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!