NaslovnicaVijestiGareth Bale se vraća nogometu?

Gareth Bale se vraća nogometu?

Ryan Reynolds i Rob McElhenney, poznate holivudske zvijezde i vlasnici velškog kluba Wrexham AFC-a koji se uspio kvalificirati u četvrtu ligu, pozvali su Garetha Balea da se vrati iz mirovine i pridruži se njihovom klubu.

Bale se u dobi od 33 godine odlučio umiroviti dok je igrao za Los Angeles FC, odnosno nakon nastupa za reprezentaciju Walesa na Svjetskom prvenstvu u Kataru.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Kad su Reynolds i McElhenney putem Twittera počeli pozivati Balea da se pridruži Wrexhamu, počela se širiti priča o njegovom povratku nogometu.

“Vlasnici Wrexhama nisu razgovarali sa mnom. Možda su razgovarali s Garethom, ali on više ne želi igrati nogomet. Imao je sjajnu karijeru u kojoj je uživao, ali još uvijek živi sjajnim životom. Najvažnije je da je sada sa svojom obitelji. Puno vremena provodi sa svojom djecom. Poslije će raditi druge stvari”, rekao je agent Garetha Balea Jonathan Barnett.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!