NaslovnicaVijestiGareth Bale se vraća u Englesku, ali u Championship?

Gareth Bale se vraća u Englesku, ali u Championship?

Cardiff City iz Championshipa se pokazao kao šokantni favorit za potpisivanje zvijezde Real Madrida Garetha Balea ovog ljeta, prema predviđanju betfair kladionice.

23-godišnji velški krilni igrača seznacionalno se vratio u Premier ligu prošle sezone na posudbu u Tottenham.

Bivši menadžer Tottenhama Jose Mourinho je u veljači tvrdio da Bale ‘izgleda sretiniji’ nego ikad, ali od tada se vratio u Madrid nakon isteka posudbe.

Trenutni ugovor velškog internacionalca istječe tek 2022. godine, ali Madrid bi ga mogao prodati ovog ljeta zbog nevjerojatne plaće od 600.000 funti tjedno.

Los Blancosi se nadaju da će smanjiti njegovu plaću zbog utjecaja pandemije koronavirusa.

Sada otkrivamo da Betfair i velika većina najboljih svjetskih kladionica favorizira Cardiffa kao sljedeću destinaciju Garetha Balea ovog ljeta.

Betfair na to da će Bale preći u Cardiff ove sezone daje kvotu 2.75, dok je sljedeći najveći favorit za njegov potpis upravo Tottenham u kojem je proveo prošlu sezonu na posudbi. Da će otići u Tottenham Betfair daje kvotu 7.00!! To dokazuje koliki favorit je Cardiff, ali je pitanje kako će mu isplaćivati tako enormne plaće? Vjerojatno bi došao uz dosta manju plaću nego što je to slučaj u Real Madridu.

IGRAJ U BETFAIR KLADIONICI

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!