NaslovnicaVijestiGareth Bale službeno promijenio sport, ubuduće će igrati golf

Gareth Bale službeno promijenio sport, ubuduće će igrati golf

Karijera u nogometu za Garetha Balea službeno je gotova, a kako se i očekivalo njegova golfska karijera tek počinje te će se Velšanin u budućnosti pokušati afirmirati u ovom sportu.

Nekadašnja zvijezda Real Madrida i Tottenhama potvrdila je da će sudjelovati na AT&T Pebble Beach Pro-Am turniru, a uz njega se očekuje i sudjelovanje drugih poznatih osoba i vrhunskih svjetskih profesionalaca u ovom sportu, što će također biti odlična prilika da se Bale pokaže u najboljem izdanju.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Sretan sam što mogu najaviti da ću početkom sljedećeg mjeseca igrati ovaj turnir. Idemo!”, rekao je Bale.

Baleova ljubav prema golfu odavno je poznata, au svom domu ima golf igralište s tri rupe. Upravo taj hobi, sada već novi sport, tijekom nogometne karijere često je bio na izazovima jer nije bio maksimalno fokusiran na klupske treninge i obveze.

Tako je u dresu Real Madrida, tijekom utakmice za velšku reprezentaciju, pozirao s transparentom na kojem je pisalo “Wales, golf, Madrid. Tim redom”, što je izazvalo burne reakcije španjolske javnosti, a posebno Realovih navijača.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!