NaslovnicaVijestiGareth Bale na vrhu liste od sedam igrača koje će Real Madrid...

Gareth Bale na vrhu liste od sedam igrača koje će Real Madrid definitivno prodati ovog ljeta!

Gareth Bael je na vrhu liste koja se sastoji od sedam igrača kojeg će Real Madrid ovog ljeta nemilosrdno prodati.

Gareth Bale na vrhu

Zinedine Zidane želi prikupiti preko 100 milijuna funti u nastojanju da poboljša svoj sastav, a Bale je na čelu transfer liste od sedam igrača navodi AS.

Velčaninu se pridružuju James Rodriguez, Lucas Vazquez, Mariano Diaz, Alvaro Odriozola, Alphonse Areola i Nacho Fernandez.

Zidane želi ojačati svoj tim kad se otvori prijelazni rok, ali prvo će gledati kako da prodaju neke zvijezde kako bi se stvorio prostor za novi talent.

Bale je predmet intenzivne špekulaacije već više od godinu dana, sa senzacionalnim povratkom u Premier ligu, vezanim sa bivšim klubom Tottenhamom, kao i Manchester Unitedom.

Bundesligaški velikani Bayern Munchen također je izrazio interes za potpisivanjem 30-godišnjeg krilnog igrača.

Rodriguez se pridružuje Baleu na listi za transfer, a Kolumbijac je također povezan s prelaskom u Premier ligu. Izvještaji tvrde da Everton nadgleda 28-godišnjaka uočio potencijalnog potpisivanja.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!