NaslovnicaVijestiGareth Southgate: Jack Grealish mora poboljšati obrambenu sposobnost

Gareth Southgate: Jack Grealish mora poboljšati obrambenu sposobnost

Gareth Southgate, engleski nogometni menadžer, rekao je Jacku Grealishu da mora poboljšati svoju obrambenu sposobnost ako želi startati za Englesku. Izjava je razljutila navijače reprezentacije.

Grealish je bio zamjenski igrač za Englesku kada su se u utorak navečer susreli s Njemačkom u Ligi nacija, a u igru je ušao pred završnicu utakmice.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Engleska je bila nadigrana veći dio utakmice i gubili su 1-0 golom Jonasa Hoffmana u 50. minuti. Međutim, napadač Manchester Cityja odmah je utjecao jer je postavio nekoliko vrlo dobrih prilika, i nehotice namjestio sporni penal Harryju Kaneu, koji je momčadi donio remi.

Budući da Southgateova momčad mora igrati s Italijom i Mađarskom u sljedećem tjednu, većina je očekivala da će Grealish startati od početka utakmice, ali to se vjerojatno neće dogoditi. Nakon utakmice, trener Engleske rekao je da bi 26-godišnjak trebao biti bolji u obrani da bi igrao u prvom timu.

“Da nemamo povjerenje u njega, ne bismo ga stavili na teren 20 minuta do kraja s uvjerenjem da može napraviti razliku. Početak utakmice je izazov za igrače kako bi napadali, branili se i pokušali postići golove na visokoj taktičkoj razini. Mislim da je to područje u kojem bi Jack mogao postati bolji”, rekao je Southgate o Grealishu.

Tvrdnja menadžera vjerojatno će iznervirati obožavatelje momčadi, a mnogi već smatraju da je 51-godišnjak previše oprezan, unatoč tome što je reprezentaciju vodio do polufinala i finala na posljednja dva velika turnira.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!