NaslovnicaVijestiGareth Southgate preuzima klub iz Premier lige nakon Europskog prvenstva

Gareth Southgate preuzima klub iz Premier lige nakon Europskog prvenstva

Gareth Southgate, izbornik engleske nogometne reprezentacije, navodno se razmatra kao mogući kandidat za preuzimanje uloge u jednom od engleskih klubova nakon završetka Europskog prvenstva 2024. godine.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Southgate je na čelu engleske reprezentacije od 2016., no sve se više spekulira da bi Europsko prvenstvo 2024 mogao biti njegov posljednji veliki turnir na toj funkciji.

Prema informacijama Daily Maila, Engleski nogometni savez (FA) već se priprema za eventualni odlazak Southgatea, a kao kandidata iz snova vide trenera Manchester Cityja, Pepa Guardiolu.

Bivši branič Middlesbrougha i Aston Ville nije isključio mogućnost napuštanja mjesta izbornika nakon isteka ugovora u prosincu 2024. godine.

S druge strane, BBC Sport izvještava da je FA ‘zadovoljan’ Southgateovim radom i želi da ostane na dužnosti do Svjetskog prvenstva 2026.

Međutim, prema The Sunu, Southgate se pojavio kao jedan od kandidata za preuzimanje Crystal Palacea, gdje bi zamijenio bivšeg izbornika Engleske, Roya Hodgsona.

Hodgson je pod sve većim pritiskom zbog loše forme Palacea, a izvještaji tvrde da je predsjednik Steve Parish razmišljao o njegovom otpuštanju prije pobjede od 3-2 protiv Sheffield Uniteda ranije ovog mjeseca.

Ipak, isti izvještaj dodaje da bi bilo kakvo imenovanje Southgatea moglo uslijediti nakon završetka engleske kampanje na Europskom prvenstvu 2024.

Navodno, bivši trener Nottingham Foresta, Steve Cooper, trenutno je glavni favorit Stevea Parisha za zamjenu Hodgsona, dok je trener Lillea, Paulo Fonseca, također opcija.

Također se smatra da je Kieran McKenna, trener Ipswicha, jedan od favorita, dok su se bivši menadžeri Scott Parker, Graham Potter i Ole Gunnar Solskjaer također povezivali sa ulogom na Selhurst Parku.

Hodgsonov trenutačni ugovor s Palaceom traje do kraja sezone, u kojoj će se nadati da će pomoći Orlovima da izbjegnu ispadanje iz Premier lige. Trenutno su pet bodova iznad zone ispadanja, s utakmicom više, prije njihovog domaćeg susreta protiv Chelseaja u ponedjeljak navečer.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!