NaslovnicaVijestiGary Neville imenovao najbolji tim Manchester Uniteda u posljednjih 10 godina!

Gary Neville imenovao najbolji tim Manchester Uniteda u posljednjih 10 godina!

Gary Neville vjeruje da bi Marcus Rashford “mogao igrati u bilo kojoj momčadi Manchester Uniteda tijekom posljednjih 25 godina”, otkrio je svoj najbolji tim Crvenih đavola ovog desetljeća.

Gary Neville imenovao

Crveni đavoli nisu uspjeli osvojiti naslov prvaka Premier lige otkako je legendarni Sir Alex Ferguson napustio Old Trafford 2013. godine.

A bivši kapetan Uniteda Neville, koji ima 44 godine, imenovao je samo dva igrača iz trenutne momčadi Uniteda u klupskom timu Desetljeća.

David de Gea, koji je prošle nedjelje napravio šokantnu grešku u porazu Uniteda od Watforda od 2-0, zauzeo je svoje mjesto između vratnica.

Unatoč padu svoje forme, Neville je za Sky Sports rekao da je 29-godišnji španjolski vratar bio “izvanredan” većinu desetljeća.

Antonio Valencia zauzima njegovo mjesto na desnom beku, a Patrice Evra pobjeđuje Luke Shawa na poziciji lijevog beka.

Rio Ferdinand i Nemanja Vidić su dio obrane ispred De Gee, a Neville je rekao da su oni „najbolji braniči Manchester Uniteda svih vremena, a kamoli u posljednjem desetljeću“.

Nevilleov tim Desetljeća za United, koji je postrojen u formaciju 4-4-2, na jednom krilu ima legendu Red Devilsa, Ryan Giggsa, a na suprotnom krilu Rashforda.

Unitedova legenda imenovala je srednje vezne igrače Paula Scholesa i Michaela Carricka.

Neville je svoj tim Desetljeća završio upečatljivim partnerstvom Robina van Persieja i Waynea Rooneyja, koji su obojica “izvanredni napadači desetljeća u Manchester Unitedu”.

United igra danas protiv Newcastlea na Old Traffordu u 18:30 sati, a naše prognoze za sve utakmice na današnji Boxing Day možete pogledati OVDJE!

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!