NaslovnicaVijestiGary Neville naljutio navijače Arsenala nakon izjave o Diegu Costi

Gary Neville naljutio navijače Arsenala nakon izjave o Diegu Costi

Gary Neville naljutio je navijače Arsenala nakon svog tweet-a o Diego Costi. Diego Costa je naširaoko osuđen zbog svog ponašanja tokom utakmice protiv Arsenala u subotu, nakon što je taktika Španca rezultirala crvenim kartonom za Gabriela Paulistu.

Gabriel Paulista i Diego Costa

Costa je i sam uspio da izbjegne sankcije sudije, uprkos tome što je zaslužio da i sam bude istjeran sa terena.

To je svakako mišljenje Arsene Wengera i još mnogo ljudi – Arsenalovih i neutralnih navijača podjednako. Ipak Jose MOurinho je branio svog igrača, kao što to Jose uvijek radi.

Dok je Costa proglašen za javnog neprijatelja broj 1, on još uvijek ima neke značajne navijače – sa Gary Nevillom koji je priznao da je također navijač burnog napadača.

Nakon trijumfa Chelseaja protiv Arsenala, Neville je tweetovao da ima naklonost prema Costi. Mnogo uvreda je došlo na račun bivšeg igrača Manchester Uniteda od strane Arsenalovih navijača.

Dovoljno je reći da su navijači Topdžija bili daleko od zadovoljnih sa tweetom kojeg je Neville postavio, posebno imajući u vidu kako se još uvijek osjećaju zbog rezultata i ‘nepravde’ koja im je nanesena u zapadnom Londonu.

Čak i Neville je bio poznat po bahatom ponašanju dok je još igrao za Manchester United, tako da nije nikakvo čudo da se divi nekome sa sličnim karakterom.
Kladjenje forum
[touchcarousel id=’1′]

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!