NaslovnicaVijestiGary Neville: Njih dvojica ne smiju igrati zajedno u Unitedu

Gary Neville: Njih dvojica ne smiju igrati zajedno u Unitedu

Legenda Manchester Uniteda i reprezentacije Engleske Gary Neville uputio je kritike na račun stoperskog tandema “Crvenih vragova” nakon poraza od Crystal Palacea na Old Traffordu (1:3).

“U toku prijelaznog roka svi su govorili o dolasku Jadona Sancha iz Dortmunda. Međutim, prioritet kluba i menadžera Solskjaera treba da bude kupovina centralnog beka. Dok ne pronađu igrača koji je brz i koji dobro rješava situacije jedan na jedan, nikada neće osvojiti prvenstvo”, u dahu je rekao Neville.

Posebno je Gary skrenuo pažnju da dva stopera Harry Maguire i Victor Lindelof ne mogu da igraju zajedno, a švedski stoper prikazao je poprilično lošu partiju protiv Palacea.

“Sličan su tip igrača. U timu ima mjesta samo za jednog. Godinama unazad United je imao u tandemu jednog brzog igrača i jednog koji je u skoku otklanjao opasnost. Ni Lindelof ni Maguire nemaju brzinu, koju traži suvremeni nogomet”, kaže Neville.

United u utorak očekuje susret Liga kupa protiv Lutona, a u subotu od 13.30h gostovaće Brightonu u trećem kolu Premier lige.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!