NaslovnicaVijestiGARY NEVILLE PORUČIO: Evo koga bi Manchester United trebao dovesti nakon odlaska...

GARY NEVILLE PORUČIO: Evo koga bi Manchester United trebao dovesti nakon odlaska Josea Mourinha!

Danas je i službeno potvrđeno ono čemu su se dugo vremena nadali navijači Manchester Uniteda, Jose Mourinho je napustio klupu njihovog voljenog tima. Portugalski stručnjak je predvodio ‘Crvene vragove’ do drugog mjesta u Premier ligi prošle sezone, što je bio njihov najveći uspjeh još od osvajanja titule pod vodstvom legendarnog Sir Alexa Fergusona 2013. godine.

Neville želi Pochettina u Unitedu

Ipak, Manchester United je u ovu novu sezonu ušao razočaravajuće. Nalazi se na razočaravajućem šestom mjestu sa 11 bodova zaostatka sa top četiri, odnosno čak 19 za vodećim Liverpoolom, koji ih je u nedjelju savladao rezultatom 3-1, što je bila posljednja utakmica Josea Mourinha na klupi tima.

Sada se postavlja veliko pitanje tko će ga zamijeniti. Bivši defanzivac kluba Gary Neville izjavio je kako bi najbolji kandidat bio trener Tottenham Hotspura Mauricio Pochettino. U intervjuu za Sky Sports, 43-godišnjak je rekao: “Što se mene tiče, sljedeći trener Manchester Uniteda bi trebao biti Mauricio Pochettino. Kada pogledam na vrijednosti koje gaji Manchester United, tu se savršeno uklapa to što on daje priliku mladim igračima, stil igre koji preferira i način na koji se predstavlja javnosti. Imao sam sreću da provedem dva ili tri dana na Tottenhamovim treninzima. On je netko tko klubu donosi tri ključne stvari – stil igre, promociju mladih igrača i pobjede.”

Iako klub pod njegovim vodstvom još uvijek nije osvojio niti jedan trofej, zasigurno je kako je Tottenham transformirao u jedan od vodećih klubova u Europi. Prije nego što je Argentinac stigao 2014. godine, klub iz sjevernog Londona nije uspio završiti na boljoj poziciji od četvrte u Premier ligi još od 1990. godine. Ipak, u posljednje tri sezone su završavali u top tri.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!