NaslovnicaVijestiGattuso nakon Beneventa: Svako može da nas dobije

Gattuso nakon Beneventa: Svako može da nas dobije

U dvoboju 24. kola talijanske lige posljednjeplasirani Benevento je na San Siru pobijedio Milan 1:0 i zasad barem teoretski izbjegao ispadanje.

Milan je odigrao vjerovatno najlošiju utakmicu sezone, a Benevento je neočekivano došao do trijumfa.

U 29. minuti Pietro Iemmello je šokirao San Siro zabivši gol za Benevento iz jedine prave šanse gostiju. U 80. minuti isključen je branič gostiju Diabate.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Milan je šesti s 54 boda, dva više od Atalante koja ima utakmicu manje. Benevento je zadnji sa 17 bodova i praktično su bez šansi da zadrže prvoligaški status jer su do spasa udaljeni 12 bodova, a četiri su kola do kraja.

“Ja sam prvi koji je odgovoran za ono što se dogodilo. Očito je da je ovaj tim u sunovratu. Kada igrate bez duše, budete ovako poniženi. A kad analiziramo sve što se dogodilo, alibiji će se srušiti. Kada ovako odigrate protiv Beneventu koji igra dobar nogomet, čak iako je na dnu tabele – jasno je da nemate dušu ili želju. ”

>> Transfer glasine: Jorginho izabrao klub za nastavak karijere, Real smanjio cijenu za Balea, Fellaini bira između šest klubova

>> Nasljednik Arsena Wengera u Arsenalu: Tko je najveći favorit za preuzimanje Topnika

Gatusso vjeruje da Milan ne smije izgubiti od momčadi poput Beneventa.

“Nosimo dres prestižnog kluba i ne smijemo se riješiti ovakvog ovako. Sve je pošlo po zlu. Cutrone je otišao preširoko jer nije mogao naći prostor na terenu. Tjekom tjedna smo radili dobro i vidjeli su se pozitivni signali.”

“Ali, kada smo došli na prvu prepreku tokom utakmice, nismo znali da reagujemo. Mi smo potpuno prazni. Izgledalo je kao da samo sjedimo na terenu i radimo posao samo koliko moramo“.

On pred novinarima nije skrivao da je nezadovoljan.

“Ne mogu da vas lažem. Mi se mučimo. Protivnicima nije teško da nas pobjede. U utakmicu ulazimo kasno, povučeni smo, tromi … To je naš problem. Ne mogu reći da nemamo motivaciju, jer se i dalje borimo za mjesto u Europa ligi i mi smo Milan – moramo svaki put ići na pobjedu “, zaključio je Gatusso.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!