NaslovnicaVijestiGattuso objasnio u čemu je problem Milana

Gattuso objasnio u čemu je problem Milana

Gennaro Gattuso, koji je nedavno sjeo na klupu rossonera, objasnio je u čemu je problem Milana, pošto slavni italijanski klub i poslije odlaske Montelle bilježi očajne rezultate.

problem Milana

Milan nikako da zaustavi agoniju u ovoj sezoni, odlazak Vincenza Montelle sa klupe i dolazak Gennara Gattusa nije se odrazio na rezultate.

Posle novog ubjedljivog poraza, protiv Atalante na San Siru, navijači su i od Gattusa tražili ostavku.

[su_no1forfootball]

“Nisam ja problem! Da jesam odmah bih otišao. Naša situacija je komplikovana, mnogo toga ne štima iako igrači zaista daju maksimum. Ne ide. Problem je u psihološkoj barijeri, ne u fizičkoj spremi kako to neki žele da predstave i mi moramo da radimo da je što prije otklonimo”, rekao je u svoju odbranu Gattuso.

Razočarenje: Veliko ljetno pojačanje Milana napušta klub u januaru?

Fabio Capello otkrio tko je najbolji igrač kojeg je ikad trenirao

Gattuso je trenersku karijeru započeo 2013. godine kao igrač-menadžer u Sionu, zatim nastavio u Palermu i OFI-ju sa Krete, potom u Pisi, a na klupu prve momčadi Milana dolazi iz Primavera momčadi.

Igrao je 73 utakmice za talijansku reprezentaciju, postigao jedan pogodak i osvojio Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj 2006. godine.

Gattuso je na klupi Milana izborio tek jednu pobjedu, remi protiv slabašnog Beneventa te upisao dva poraza. Klub sa San Sira se nalazi na razočaravajućoj 11. poziciji na tablici, praktički bez šansi za plasman u Ligu prvaka. Katastrofalan učinak za klub koji je potrošio čak 200 milijuna eura u prijelaznom roku proteklog ljeta.

Ako Gattuso ode iz kluba, a velike su šanse za to, postoji mogućnost da ga zamijeni njegov prethodnik, Montella. Ako se to dogodi, bilo bi malo neobično, ali za standarde talijanskog nogometa, zapravo, ne toliko. U Italiji, treneri rijetko prekidaju ugovore kada izgube posao s toga postoji mogućnost da se taj ugovor ponovo aktivira.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!