NaslovnicaVijestiGATTUSO POJAČAVA NAPAD: AC Milan dovodi 24-godišnju zvijezdu na zimskom prijelaznom roku!

GATTUSO POJAČAVA NAPAD: AC Milan dovodi 24-godišnju zvijezdu na zimskom prijelaznom roku!

Gattuso pojačava napad. AC Milan dovodi 24-godišnju zvijezdu na zimskom prijelaznom roku! Udineseov veznjak Rodrigo De Paul je predmet interesa AC Milana, koji se nadaju kako će osigurati dogovor u novoj godini.

Gattuso pojačava napad

24-godišnjak je ove sezone jedan od istaknutih igrača u Seriji A, postižući pet golova u 12 nastupa za Udinese i time je zaradio poziv u reprezentaciju Argentine.

Eksplozivni krilni igrač se preselio u klub iz Valencije još 2016. godine, a od tada se uspio pojaviti preko 80 puta za talijansku ekipu, ali ove sezone, čini se da je igrao na novoj razini.

De Paul je bio jedini sjaj ekipe Udinesea u inače bijednom početku sezone, gdje se nalaze na 17-oj poziciji u ligi.

Prema riječima Sky Sportsa Italije, AC Milan je već napravio potez za argentinskog igrača i nada se da će ovo biti jedno od glavnih pojačanja na zimskom prijelaznom roku u siječnju.

Football Italia izvještava da je MIlan predložio početni dogovor o posudbi za De paula, sa mogućnošću da ovaj transfer bude trajan na kraju sezone.

Ekipa Gennaro Gattusa se bori za prva četiri mjesta u Seriji A i povratak u Ligu prvaka, ali trenutno se nalazi na petom mjestu, bod iza Lazija i 13 bodova iza Juventusa.

De Paul je svestran igrač sposoban igrati na bilo kojem krilu ili kao središnji napadač i mogao bi dodati novu uzbudljivu dimenziju u Milanovom napadu ako završi transfer na San Siro 2019. godine.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!