NaslovnicaVijestiGazzetta dello Sport: Inter mijenja naziv i logo!

Gazzetta dello Sport: Inter mijenja naziv i logo!

Prema pisanju talijanskih portala, Inter će uskoro zamijeniti naziv kluba i svoj logo.

Gazzetta dello Sport

Inter Milan navodno planira ovu promjenu napraviti u ožujku, a naziv kluba “Football Club Internazionale Milano” bit će promijenjen u “Inter Milano”.

Mnogi talijanski mediji tvrde kako se sa time želi naglasiti povezanost kluba i grada iz kojeg dolazi.

Također će Inter u ožujku promijeniti i svoj grb, a trenutni je dizajnirao Giorgio Muggiani, jedan od osnivača kluba 1908. godine.

Za sada nije poznato kako će novi logo izgledati, međutim, nagađanja su da je jedan od razloga redizajna komercijalne prirode. Izgleda da klub sa novim grbom želi privući više sponzora.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!