NaslovnicaVijestiGdje sve ovo vodi?! Nećete vjerovati šta je uradio nogometaš Citya koji...

Gdje sve ovo vodi?! Nećete vjerovati šta je uradio nogometaš Citya koji još nije ni debitovao u Premier ligi

U Engleskim medijima kruže slike luksuza kojeg si je priuštila 20-godišnja nada Manchester City Tosin Adarabioyoa, koji je čak prije nego što je i debitirao u najvišem rangu engleskog nogometa sebi priuštio pravi luksuz.

šta je uradio nogometaš Citya

U Engleskoj su vrlo česte rasprave o prevelikim platama nogometaša, a poseban i vjerovatno najekstremniji slučaj predstavlja jedva 20-godišnji branič Manchester Citya Tosin Adarabioyo, koji je se nedavno uselio u svoj novi luskuzni dom, te je dokazao kako brzo u engleskom nogometu možete skočiti od prosjeka do luksuznog života.

>> 40 milijuna eura bonusa u Coutinhovom transferu. Što sve obuhvaća?

Adarabioyo je već debitovao u Liga kupu i Ligi prvaka, a još uvijek čeka na debi na Engleskom prvenstvu. Ipak, s klubom je potpisao dugoročni ugovor, prema kojem dobija 25 tisuća funti tjedne plaće, pa se je s toga mladi branič nigerijskih korijena brzo „prebacio” na novi način života i kupio je kuću u prestižnom dijelu Manchestera Cheshire.

[su_bonus]

Iz dobro poznatih izvora mediji navode da je kuća koštala čak 2 milijuna funti.

I što je mladi nogometaš dobio za taj novac? Vila ima šest spavaćih soba i pet kupaonica, prostire se na tri etaže, ima vlastitu kino dvoranu, teretanu i prekrasan pogled na obližnji golf teren.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!