NaslovnicaVijestiGennaro Gattuso napustio Fiorentinu samo tri tjedna nakon što je imenovan kao...

Gennaro Gattuso napustio Fiorentinu samo tri tjedna nakon što je imenovan kao novi trener!

Gennaro Gattuso napustio je Fiorentinu, samo tri tjedna nakon preuzimanja posla, zbog svađe oko transfera u kojima je sudjelovao njegov agent Jorge Mendes.

Gattuso je prošle sezone vodio Napoli, ali je smijenjen nakon što klub nije uspio osigurati nogomet u Ligi prvaka zbog remija sa Veronom u posljednjoj utakmici sezone.

To je Juventusu omogućilo da se kvalificira za Ligu prvaka, čak i ako je njihovo mjesto u prva četiri neko vrijeme bilo pod velikom dvojbom zbog fijaska sa Europskom Superligom.

Gattuso se ubrzo vratio u menadžment, nakon što ga je Fiorentina imenovala novim trenerom 25. svibnja, međutim, to nije trajalo dugo.

U izjavi u četvrtak ujutro, Fiorentina je potvrdila da su raskinuli ugovor: “Fiorentina i gospodin Rino Gattuso, zajedničkim dogovorom, odlučili su da neće nastaviti suradnju.”

“Klub je odmah krenuo sa potražnjom novog menadžera koji će voditi Viole prema rezultatima koje Fiorentina i grad Firenca zaslužuju.”

Prema izvješčima u Italiji, Jorge Mendes je kriv za to što Gattuso nije uspio da se dogovori sa Fiorentinom.

Predložili su klubu da se dovedu Portov veznjak Sergio Oliveira i napadač Valencije Goncalo Guedes, kojeg obojicu predstavlja upravo Mendes.

Vlasnik Viole Rocco Commisso je umjesto toga želio neke jeftinije mete i to je dovelo do zaoštravanja odnosa.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!