NaslovnicaVijestiGeorgina otkrila uznemirujuće detalje: Djecu Cristiana Ronalda tuku u Saudijskoj Arabiji

Georgina otkrila uznemirujuće detalje: Djecu Cristiana Ronalda tuku u Saudijskoj Arabiji

Georgina otkrila uznemirujuće detalje o zlostavljanju njene i Cristianove djece u školi u koju idu u Saudijskoj Arabiji. Navodno su ih djeca udarala u školi, nakon čega su dolazili kući uplakani.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Cristiano Ronaldo i njegova obitelj nedavno su preselili u Saudijsku Arabiju te se još uvijek prilagođavaju novom životu. Nedavno je Georgina u intervjuu za španjolski Telemundo izjavila da njihova djeca u školi doživljavaju fizičko nasilje, što pokazuje da je prilagodba novom okruženju teška i da obitelj prolazi kroz izazovno razdoblje.

“Ima trenutaka u školi kada ih djeca udaraju, a oni se ne brane. Neki dan mi je jedno dijete došlo iz špkole i počelo je plakati. Pitala sam ga što se dogodilo, a zatim sam dobila odgovor: ‘Udarilo me dijete’.”

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!