NaslovnicaVijestiGeorgina Rodriguez razriješila dileme o Cristianovoj budućnosti

Georgina Rodriguez razriješila dileme o Cristianovoj budućnosti

Budućnost Cristiana Ronalda jedna je od glavnih tema predstojećeg prijelaznog roka, pošto je njegov ostanak u Torinu pod velikim znakom pitanja, a klubovi poput Uniteda i PSG-a su i te kako zainteresovani da ga vide u svojim redovima.

Dva ponajbolja nogometaša današnjice Cristiano Ronaldo i Leo Messi nalaze se na svojevrsnim prekretnicama u karijeri ovog ljeta, i navijače, ne samo njihovih klubova, zanima gdje će nogometaši koji su obilježili prethodno desetljeće svjetskog nogometa nastaviti karijeru.

Dok se za Argentinca manje-više zna da će ostati na Camp Nou, Portugalca i dalje sele u razne klubove, od Manchester Uniteda, preko Sportinga do PSG-a, te nazad u Juventus.

Ako je vjerovati Ronaldovoj izabranici Georgini Rodrigeuz, njen dragi će i naredne sezone nositi crno-bijeli dres torinske “Stare dame”.

Dok je šetala ulicama u Španjolskoj, gdje se trenutno nalazi na odmoru, pitali su je ostaje li Ronaldo u Juventusu ili ide, a Georgina se okrenula i poručila – ostaje!

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!