NaslovnicaVijestiGerard Pique napušta Barcelonu i prelazi u jednog od najvećih rivala

Gerard Pique napušta Barcelonu i prelazi u jednog od najvećih rivala

Gerard Pique bi u siječanjskom prijelaznom roku mogao napraviti iznimno iznenađujući transfer. Upitna je budućnost legende Barcelone na Nou Campu.

Pique je bio nevjerojatan sluga Barceloni, nakon što im je pomogao da osvoje osam naslova La Lige, tri naslova Lige prvaka i brojna druga natjecanja.

35-godišnjak je igrao više od 600 puta za klub, od povratka iz Manchester Uniteda 2008. godine, nakon što je u Engleskoj proveo četiri godine.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

U jeku korone, branič je također bio jedan od igrača koji je smanjio plaću zbog finansijskih problema kluba.

Da nije bilo njega, nekoliko novih pojačanja ne bi moglo igrati za klub, što je dovelo do toga da mu španjolski velikan duguje zaista mnogo novca.

Branič je ove godine jedan od najplaćenijih u momčadi, zahvaljujući tome što mu je vraćena plaća koju je nekada imao. Trenutno mu Barca duguje oko 100 milijuna eura u plaćama i to im je veliki problem.

Pique nije puno igrao ove sezone, nakon što su na ljeto doveli Andreasa Christensena i Julesa Koundea, a to je dovelo do sukoba sa Xavijem.

Prema izvještajima, klub bi ga mogao prijevremeno otpustiti, ako ga menadžer nastavi izostavljati, ali možda do toga neće morati doći.

Španjolski list OKDario navodi da je Atletico Madrid zainteresiran za igrača, a Diego Simeone očajnički želi dodati iskusnog braniča u svoju momčad.

Odnosi između Barcelone i Atletica trenutno nisu baš sjajni, nakon onoga što se događalo sa Antoineom Griezmannom.

Napadač je na posudbi na Wanda Metropolitanu, ali trenutno se bori za veću minutažu od 30 minuta.

To je zbog klauzule u njegovom ugovoru o posudbi, prema kojoj bi njegov privremeni boravak postao stalan za 40 milijuna eura, cijena koju Atletico želi izbjeći.

Barcelona je navodno zaprijetila pravnim postupkom, vjerujući da njihovi rivali već duguju puni iznos za bivšu zvijezdu Real Sociedada. Problemi oko Griezmanna zapravo bi mogli pomoći Atleticu.

Mogućnost potpisivanja ugovora s Piqueom i skidanja njegove plaće s njihovih ruku mogla bi čak ublažiti Barcelonin stav o iznosu koji Atletico mora platiti za Griezmanna.

To bi također bilo dobro i za braniča, koji vjeruje da može nastaviti igrati na vrhunskoj razini unatoč svojim godinama, sa većom minutažom ako pređe u Madrid.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!