NaslovnicaVijestiGERARD PIQUE OTKRIO: Evo kako su on i suigrači željeli pomoći upravi...

GERARD PIQUE OTKRIO: Evo kako su on i suigrači željeli pomoći upravi u dovođenju Neymara!

Defanzivac i jedna od najvećih zvijezda Barcelone Gerard Pique priznao je kako su on i njegovi suigrači bili spremni prilagoditi isplate plata u svojim ugovorima sa katalonskim gigantom kako bi pokušali pomoći upravi kluba u dovođenju Neymara nazard na Camp Nouu proteklog ljeta.

Igrači Barcelone pokušali pomoći u povratku Neymara

Brazilski napadač je na kraju ostao u Paris Saint-Germainu nakon što Barca nije uspjela postići dogovor sa ‘Parižanima’, unatoč tome što su njeni predstavnici dva puta održavali pregovore sa francuskim velikanom.

Pique je u intervjuu za Cadena SER rekao: “Nismo ponudili novac. Ono što smo predložili predsjedniku kluba bila je prilagodba naših ugovora, jer smo znali da postoji problem sa financijskim fair play-om. Na kraju krajeva, željeli smo pomoći klubu i to nam nije bio problem. U tom trenutku ideja im se svidjela, ali su se pojavili drugi problemi.”

Po prijedlogu koji su iznijeli upravi, Pique i njegovi suigrači bi dobili promijenjene ugovore po kojima bi zaradili manje novca ove godine, te više u budućnosti kako bi klub izbjegao probleme sa FFP-om, te oslobodio sredstva za kompletiranje ovog transfera.

Upitan da li misli da će se Neymar jednog dana vratiti, on je rekao: “U nogometu se može dogoditi bilo što kako godine prolaze. Rekli smo mu kad je odlazio kako ide u ‘zlatni zatvor’. Međutim, svašta se može dogoditi i vrata su mu otvorena.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!