NaslovnicaVijestiGerard Pique: "Ovo je najgori Real Madrid protiv kojeg sam igrao"

Gerard Pique: “Ovo je najgori Real Madrid protiv kojeg sam igrao”

Katalonski centralni defanzivac ostao je šokiran performansom Los Blancosa u prvom poluvremenu, ali također je razočaran što njegova momčad nije uspjela iskoristiti slabosti Reala. Gerard Pique vjeruje da je Barcelona izgubila od ‘najgoreg Real Madrida s kojim se suočio na Bernabeuu’ izgubivši sa 2:0 u El Clasicu u nedjelju navečer.

GERARD PIQUE POTVRDIO

Golovi koje su postigli Vinicius Junior i Mariano Diaz bili su dovoljno za pobjedu u El clasicu i sa tri boda Real je uspio da preskoči Barcu i preuzme vodstvo na tabeli La Lige.

(VIDEO): Maestralna intervencija Marcela u gol šansi za Messija!

Kao što smo i navikli u zadnje vrijeme, susret je završio bez golova na poluvremenu a Pique je otkrio da je ostao šokiran kako je Real odigrao loše u prvom poluvremenu te kako je razočaran što njegov klub nije iskoristio prednost.

“Real Madrid u prvom poluvremenu bio je najgori Real s kojim sam se suočio na Bernabeu. Propustili smo priliku da ih načnemo u prvom dijelu. Igrali smo mnogo bolje u drugom poluvremenu, međutim, gubili smo lopte i oni su dobijali samopouzdanje što je dovelo da nam postignu pogodak. ” rekao je Pique nakon meča u fan zoni.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!