NaslovnicaVijestiGERARD PIQUE POSJEDUJE KLUB U ŠPANJOLSKOJ LIGI: Preko veze potpisao Shakirinog nećaka!

GERARD PIQUE POSJEDUJE KLUB U ŠPANJOLSKOJ LIGI: Preko veze potpisao Shakirinog nećaka!

U nogometu ima mnogo primjera u kojima je obiteljska veza pomogla igraču da pređe u određeni tim. Ovo bi mogao biti napristojniji slučaj nepotizma viđen u nogometnom svijetu.

GERARD PIQUE POSJEDUJE

Unatoč tome što još igra za Barcelonu, Gerard Pique posjeduje Andorru FC koja trenutno igra u trećem stupnju španjolskog nogometa.

Na toj razini postaje kombinacija regionalnih liga, pa je teško ući u Segundu, ali realno bi mogli biti još jednu sezonu udaljeni od drugog nivoa.

Navijači kluba su se pitali hoće li Piqueova prisutnost donijeti neka velika pojačanja u klub, zasigurno bi njegove veze sa Barcelonom mogle nagovoriti neke mlade igrače ili starije koji žele skrasiti svoju karijeru igrajući za njih.

Uspio je na čudan način dovesti veliko pojačanje na neki način.

To nije apsolutno publicistički štos, igrač ima povijest igranja u profesionalnim omladinskim momčadima. Cijeli članak ESPN-a sugerira da je igrao za omladinske reprezentacije u Kolumbiji, dok je također proveo neko vrijeme u momčadi u Miamiju.

Navode kako je debitirao i za rezerve i omladinske reprezentacije. Morat će igrati vrlo dobro kako bi uvjerio sve da je tamo po zasluzi, a ne zbog prezimena.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!