NaslovnicaVijestiGerard Pique sastavio srceparajuću oproštajnu poruku za Lionela Messija: "Volim te LEO"

Gerard Pique sastavio srceparajuću oproštajnu poruku za Lionela Messija: “Volim te LEO”

Gerard Pique je napisao nevjerojatno emocionalnu oproštajnu izjavu nakon šokantnog odlaska Lionela Messija iz Barcelone. Pique i Messi dijelili su dirljivo prijateljstvo tijekom zajedničkog vrmeena na Camp Nou.

Gerard Pique sastavio

No, šestostruki dobitnik Zlatne lopte napustiti će španjolski klub nakon 21 sezone.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Njegov odlazak potresao je momčad La Lige, a igrači Barce iz prošlosti i sadašnjosti odali su počast legendarnom Argentincu.

Uključujući i trenutnog braniča Barce Piquea, koji je postavio srceparajuću izjavu kao odgovor na Messijev odlazak iz kluba.

U objavi na Instagramu je napisao: “Ništa više neće biti isto. Ni Camp Nou, ni grad Barcelona, ni mi sami.”

“Nakon više od 20 godina u klubu, prestat ćeš nositi dres Barcelone. Stvarnost je ponekad vrlo teška.”

“Upoznali smo se 2000. godine kada smo imali 13 godina i karijera je bila pred nama. Kakva karijera! Majka koja nas je rodila! Da smo to tada zamišljali, bilo je nemoguće zamisliti da će biti ovako dobro. Je*eno ludilo!”

“U mojoj prvoj sezoni, nakon povratka u Barcelonu, osvojili smo treble i ti si postao najbolji igrač svih vremena. Od Rosaria do dodira neba u Rimu. Tu je započela legenda. Ono što je došlo poslije je povijest. A što je dobro dogodilo se.”

“Sada odlaziš, ali znam da ćeš se jednog dana vratiti. Postoje stvari koje trebaš obaviti. Dobro prođi, uživaj gdje god ideš i nastavi pobjeđivati kako znaš samo ti.”

“Ovdje ćeš nam nedostajati. Volim te Leo.”

Čini se da je 34-godišnja superzvijezda blizu potpisivanja unosnog ugovora sa PSG-om.

Najnovije vijesti

Promjena na čelu Hajdukove akademije: Primorca zamijenio bivši trener Sarajeva

0
Danas je s funkcije šefa akademije Hajduka smijenjen legendarni bosanskohercegovački igrač i trener, Boro Primorac. Nakon 36 godina, Primorac se vratio na Poljud u...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!