NaslovnicaVijestiGerard Pique se nakon dva mjeseca vraća iz mirovine. Nastavlja svoju karijeru...

Gerard Pique se nakon dva mjeseca vraća iz mirovine. Nastavlja svoju karijeru u drugoligašu

Bivši igrač Barcelone i Manchester Uniteda Gerard Pique se oprostio od aktivnog igranja nogometa prije dva mjeseca, ali je već promijenio odluku.

Pique se oprostio od Barce za koju je odigrao 615 utakmica, a mediji širom svijeta sada pišu da će ipak nastaviti svoju karijeru.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Branič koji će početkom veljače napuniti 36 godina trebao bi obući dres španjolskog drugoligaša Andorre čiji je vlasnik.

Međutim, postoje dvije prepreke da se Pique zapravo vrati na teren. Jedna je manja, a radi se o suspenziji od četiri utakmice koju je zaradio u posljednjoj utakmici karijere protiv Osasune.

Drugi je puno veći, naime financijska ograničenja i pravila La Lige.

Pique se odlaskom iz Barcelone odrekao 30 milijuna eura koje je trebao primati do ljeta 2024. godine, pa bi Andorri njegova plaća mogla biti problem.

Financijski odbor La Lige trebao bi procijeniti njegova primanja, odnosno je li realno da ga drugoligaš može platiti. Andora smije igraču dati maksimalno sedam milijuna eura godišnje, a prema pravilima La Lige igračeva je plaća upola manja od dosadašnje, pa bi Pique trebao dobiti posebnu dozvolu.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!