NaslovnicaVijestiGerrard kakvog još niste vidjeli: Trener Rangersa "poludio" na klupi

Gerrard kakvog još niste vidjeli: Trener Rangersa “poludio” na klupi

Legendarni bivši nogometaš Liverpoola Steven Gerrard uvijek je važio za mirnu odmjerenu ličnost, ali trener Rangersa je danas na jučerašnjoj utakmici utakmici poprilično izgubio kontrolu.

Nekadašnji kapetan Liverpoola Steven Gerrard je tokom cijele igračke karijere uspješno gradio imidž “gospodina u kopačkama”, zbog čega je mnoge iznenadila njegova reakcija tokom utakmice škotskog prvenstva između Hiberniana i Rangersa (0:3).

Naime, nogometaš domaćeg tima Ryan Porteous zaradio je direktan crveni karton zbog veoma neopreznog starta nad Bornom Barišićem, koji je poslije toga umalo pogođen staklenom flašom, koja je doletjela sa tribina.

Sve to je uticalo da Gerrard “poludi” kraj aut linije, bilo je neprimjerenih riječi i oštre gestikulacije ka klupi protivničkog tima, čiji su se pojedini članovi stručnog stožera “zaletjeli” ka Stevenu Gerrardu i njegovim suradnicima.

Na sreću svih, osim malog naguravanja i grubih riječi, ništa se ozbiljnije nije dogodilo, a Gerrard je poslije utakmice, kada se glava malo ohladila, poručio da ni jedna klupa neće biti ponosna na događaje sa utakmice.

“Moramo bolje da kontrolišemo emocije. Ono je bio direktan crveni karton, bili smo razočarani što su iz Hiberniana branili taj postupak i start. Bio je crveni karton, vidjelo se sa sto metara” rekao je Gerrard poslije duela.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!