NaslovnicaVijestiGerrard uporedio ovaj tim Liverpoola sa onim u kojem je on igrao

Gerrard uporedio ovaj tim Liverpoola sa onim u kojem je on igrao

Legenda Redsa Steven Gerrard uporedio je ovaj tim Liverpoola sa onim u kojem je on igrao, nahvalivši tim Jurgena Kloppa koji je impresivno započeo sezonu u ovogodišnjoj Premier ligi.

Nekadašnji kapiten Liverpoola i sadašnji trener Rangersa, Steven Gerarrd ima puno povjerenje u sadašnji tim Redsa, koji je perfektno startovao u novoj sezoni Premier Lige.

Liverpool je remizirao sa Chelseajem na Stamford Bridgeu u 7. kolu Premier lige, prekinuvši tako savršeni niz od šest pobjeda. U derbiju kola Chelsea je na domaćem terenu protiv Liverpoola odigrao 1:1, pa sada više niti Redsi nemaju maksimalan učinak.

[su_no1forfootball]

Nakon opasnijeg ulaska u utakmicu Redsa, domaćin je uzvratio na najbolji način – pogotkom. Mateo Kovačić je u 25. minuti okomitom loptom s centra asistirao, a Eden Hazard je zatresao mrežu.

Chelsea je držao tri boda u rukama do nekoliko minuta oprije kraja, a onda je ključni potez spasa povukao trener Liverpoola Jürgen Klopp!

U 86. minuti uveo je Daniela Sturridgea umjesto Milnera i on je u 89. na Shaqirijevu asistenciju izjednačio na 1:1!

“Kada pogledam ovaj tim Liverpoola, ne mogu pronaći nijednu slabost kada su u svom najboljem izdanju”, rekao je Gerrard za BBC radio uoči utakmice.

“Ovo je mnogo jači tim od onoga u kojme sam ja igrao – definitivno najjači tim u posljednje vrijeme. Jedna stvar koja im ne ide na ruku je iskustvo. Liverpool izgleda kao potpuno drugačija životinja od dolaska Van Dijka. Alison je donio veliki oslonac i povjerenje, ali ključan je Firmino. Firmino je apsolutni genije, podjednako je dobar i u davanju golova i u namještanju šansi”, smatra Gerrard.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!