NaslovnicaVijestiGIANFRANCO ZOLA SE NE SKIDA SA TELEFONA: Nagovara zvijezdu iz Serije A...

GIANFRANCO ZOLA SE NE SKIDA SA TELEFONA: Nagovara zvijezdu iz Serije A da dođe u Chelsea!

Gianfranco Zola se ne skida sa telefona! Nagovara zvijezdu iz Serije A da dođe u Chelsea! Pomoćnik menadžera Chelseaja Gianfranco Zola bi mogao, kako se izvješćuje, odigrati veliku ulogu u pomaganju klubu da zapečati transfer Nicola Barella.

GIANFRANCO ZOLA

Talijan je igrao i vodio Barellin klub Cagliari, te je rekao da poznaje igrača jer je napravio brojne telefonske pozive u pokušaju da ga nagovori da se preseli na Stamford Bridge, piše Matino.

U izvješću se navodi da Barella može otići za oko 45 milijuna funti, ali čini se da neodlučnost igrača trenutačno zadržava transfer.

Chelsea bi mogao imati više mogućnosti u veznom redu, a Barella je trenutno jedan od najboljih mladih igrača u Seriji A.

21-godišnjak izgleda da ima veliku budućnost u igri i čini se idealnim za Plavce pod trenutnim menadžerom Mauriziom Sarrijem.

The Sun je među izvorima koji snažno povezuju Cesca Fabregasa sa preseljenjem u Monaco, a Barella izgleda kao da je u glavi Chelseaja kao zamjena na sredini terena.

Navijači Chelseaja će se nadati da će Zola uraditi svoju magiju i namamiti Barellu u zapadni London ovog siječnja.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!