NaslovnicaVijestiGianluigi Buffon: "Ronaldo je kriv što je Juventus izgubio momčadski duh."

Gianluigi Buffon: “Ronaldo je kriv što je Juventus izgubio momčadski duh.”

Bivši vratar PSG-a i Juventusa Gianluigi Bufon, koji je 21 sezonu proveo u torinskom klubu, izjavio je da je Juventus izgubio momčadski duh zbog dolaska Cristiana Ronalda 2018. godine.

“Juve je mogao osvojiti Ligu prvkaa u prvoj sezoni kada je Ronaldo došao, ali nije, a ja nisam mogao dokučiti što im se dogodilo. U to vrijeme sam bio u PSG-u”, rekao je Buffon.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Kada sam se vratio u Torino, dvije godine sam radio sa Cristianom Ronaldom i prilično dobro smo se slagali. Međutim, mislim da je klub izgubio momčadski duh. 2017. godine smo bili u finalu Lige prvaka i bili smo momčad koja je imala puno iskustva. Ono što je najvažnije, bili smo kao jedno. Bilo je natjecateljskog duha unutar momčadi, a sa dolaskom Ronalda smo to izgubili.”

Gianluigi Buffon je sa Juvetom osvojio Seriju A, ali nikada nije uspio osvojiti prestižno europsko natjecanje Ligu prvaka.

Najnovije vijesti

Arsenalov najskuplji igrač otkrio što jede prije utakmica: To mi je...

0
Najskuplji nogometaš u povijesti Arsenala Declan Rice u intervjuu za magazin Men's Health otkrio je što konzumira prije svake utakmice i iznenadio navijače. 25-godišnjak...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!