NaslovnicaVijestiGianluigi Buffon se vraća u klub u kojem je započeo karijeru! Želi...

Gianluigi Buffon se vraća u klub u kojem je započeo karijeru! Želi im pomoći da se vrate u Seriju A!

Gianluigi Buffon odlazi iz Juventusa u kojem je proveo 19 od posljednjih 20 sezona, dok je jednu proveo u PSG-u.

Buffon lično još uvijek ništa nije objavio, ali se govori o tome kako je dobio poziv od kluba u kojem je započeo svoju karijeru.

Talijanski mediji govore o tome kako ga želi dovesti Parma, koja je ove sezone ispala iz Serije A. Buffon je svoju karijeru započeo u Parmi 1995. godine, a tu je branio sve do 2001. Sa njima je 1999. godine osvojio talijanski kup i superkup, te tadašnji Kup UEFA.

43-godišnji Buffon je nedavno u intervju za talijanske medije rekao kako bi igrao samo za Juventus i Parmu, tako da se sada govori o njegovom povratku u svoj bivši klub kako bi im pomogao da se vrate u Seriju A.

Talijanski mediji također pišu kako postoji interes iz Olympiacosa i dva neimonovana brazilska kluba.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!