NaslovnicaVijestiODLIČAN POTEZ ČELNIKA FIFA: Gianni Infantino potvrdio uvođenje novog pravila!

ODLIČAN POTEZ ČELNIKA FIFA: Gianni Infantino potvrdio uvođenje novog pravila!

Predsjednik FIFA-e Gianni Infantino potvrdio je medijska izvješća da krovni savez namjerava ograničiti broj posuđenih igračima drugim klubovima. Sa tim pravilo on želi spriječiti skladištenje  talenata u velikim klubovima.

Međunarodni nogometni savez (FIFA) već dugo planira uvesti promjene u transfer politici što nije nimalo lako, ali obećavajućea novost, koja će uskoro biti implementirana se uglavnom odnosi na ograničenja o broju posuđenih igrača. Njemački mediji su izvijestili da FIFA želi ograničiti broj posuđenih igrača u klubu na maksimalno osam, a pravila se neće odnositi igrače koji su u klub stigli prije 21 godine.

>> Karl-Heinz Rummenigge PRIZNAO: Bayern ima novca za jedan VELIKI TRANSFER!

„Važno je uspostaviti neka pravila u vezi broja igrača koji idu na posudbu u druge klubove. Na talente koji su mlađi od 21 godine i koji su prošli kroz  omladinski pogon kluba ovo pravilo se neće odnositi “, rekao je predsjednik FIFA-e Gianni Infantino.

[su_bonus]

FIFA će tako stati na žulj nekim od najvećih “kršitelja”  ovog pravila, uključujući londonski Chelsea, koji trenutačno imaa posuđeno čak 40 igrača u druge klubove. Drugi slučaj je Juventus, koji je ovu sezonu posudio 26 svojih nogometaša. FIFA želi spriječiti da veliki i bogati klubove u neograničenim količinama „skladište” talentirane igrače, ali isto tako želi izbjeći apsurdne situacije, kao što je bio slučaj u sezoni 2014/15 kada je Parma, u jednoj sezoni dovela 181 novih igrača a njih 205 je napustilo klub.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!